Extra Seizoenpakket(ten) Smakelijke Winter

Natuurstad Rotterdam

Informatie

Type Lespakket  
Omschrijving

Dit jaar viert Natuurstad een bijzonder jubileum: 100 Jaar Schooltuinieren. Deze viering sluiten wij af met een bijzonder cadeau aan alle Rotterdamse basisscholen: een gratis Seizoenpakket vol smakelijke producten van de educatieve tuinen van Natuurstad.

Met de Seizoenpakketten van Natuurstad komt er vier keer per jaar een bijzondere natuurbeleving het klaslokaal in. Elk pakket bestaat uit een tas vol natuurlijke materialen, geschikt voor één groep. De leerlingen kunnen op hun eigen niveau direct aan de slag. Alle zintuigen worden geprikkeld. De leerlingen zullen kijkend, horend, ruikend, voelend en proevend het Seizoenpakket ontdekken. Om het Seizoenpakket optimaal te benutten, krijgt de leerkracht toegang tot de informatiepagina over het Seizoenpakket. Op deze pagina staat de inhoud van het Seizoenpakket beschreven, aangevuld met tips en ideeën om het leerproces te activeren en stimuleren.

Let op: het proefpakket is te gebruiken door één groep. Extra Seizoenpakketten ‘Smakelijke Winter’ kunnen hier worden besteld voor €17,50 per stuk. Geef per groep aan of u een pakket wilt bestellen.

afbeelding
Niveau Groep 1 t/m 8
Uitvoering door Leerkracht
Plaats Op de eigen school  
Kosten €17,50 per pakket  

Reserveren bij Natuurstad Rotterdam

nmegids

De activiteiten en materialen in onze catalogus zijn te reserveren via onze digitale catalogus. Hiervoor heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Basisscholen in onze regio hebben deze gegevens al eerder ontvangen.
Als u van buiten onze regio komt of niet binnen onze standaard doelgroep valt kunt u mogelijk niet al onze producten reserveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

bekijk catalogus