De Ulebelt

Natuurlijk wijzer!

Educatief aanbod natuur en duurzaamheid De Ulebelt

Welkom bij Natuurlijk Wijzer!
Via de NME-gids bieden we natuur- en duurzaamheidseducatie aan. Scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang en andere organisaties binnen de gemeente Deventer kunnen hier hun lessen reserveren.
We hebben leskisten over natuur, duurzaamheid of wetenschap & techniek, buitenlessen op de Ulebelt in de vorm van boerderij- en imkerlessen of herfst- en lentepaden voor kleuters. Ook kun je via dit systeem bij Meesterboeren lessen boeken op boerderijen in de omgeving van Deventer en Raalte.  

De handleiding voor het reserveringssysteem vind je hier.

Kosten
Voor het gebruikmaken van dit aanbod rekent De Ulebelt een kleine eigen bijdrage per product. We brengen en halen de leskisten van en naar de scholen. Ophalen is dus niet nodig.

Inloggen
Alle basisscholen in de gemeente Deventer hebben een gebruikersnaam en inlogcode ontvangen van de Ulebelt. Ben je de gegevens kwijt of ben je een nieuwe school? Neem dan even contact op.
Ook voor vragen of maatwerk kun je contact opnemen met de coördinator educatie via mail of telefonisch (tel 0570-653437).

Nieuwsbrief
Scholen zijn automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief. Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen, stuur ook dan even een mailtje met vermelding van organisatie- en plaatsnaam.  


Contact:

Stichting De Ulebelt
Maatmansweg 3
7425 NC Deventer

tel 0570-653437

www.ulebelt.nl

  Boerderijlessen Imkerlessen Doe-het-zelf-lessen Boerderijeducatie Salland

Boerderijlessen

Imkerlessen

Doe-het-zelf-lessen

Boerderijeducatie Salland

  Materiaalzendingen Leskisten Excursies/gastlessen Projecten
  Materiaalzendingen Leskisten Excursies/gastlessen Projecten
          Zoeken
          Zoeken in het aanbod